بالش مناسب چه ویژگیهایی دارد؟

بالش باید ارتفاعی نسبتا بیشتر از سطح تشک داشته باشد تا سر، هنگام خوابیدن پایین نیفتد.
برخی افراد به دلیل مشکلات تنفسی یا رفلاکس معده عادت به استفاده از بالشهای بلند دارند تا راه تنفسی آنها را باز نگه دارد یا محتویات معده بیرون نیاید.
این امر به مرور زمان باعث از بین رفتن قوس گردنی در آنها میشود و مشکلات گردنی، خواب رفتن دستها و آسیب به ریشههای عصبی در ناحیه گردن را به دنبال دارد.
به این دسته از افراد توصیه میشود به جای بلند کردن بالش، قسمت بالایی تخت را کمی شیب دار تعبیه کنند تا قوسهای گردنی هم حمایت شود.
همچنین بالش باید به اندازهای سفت باشد که سر و گردن را با ستون فقرات به طور موازی قرار دهد، درست مانند وقتی که در حالت ایستاده هستیم.
برای افرادی که عادت دارند به پشت و در وضعیت طاقباز بخوابند، استفاده از بالشتی نسبتا نازک که قسمت پایین آن اندکی ضخیمتر است توصیه میشود تا به این طریق ساپورت مناسبی برای پر کردن گودی گردن در هنگام خواب ایجاد شود.
افرادی که عادت دارند روی شکم یا به اصلاح در وضعیت «دَمَرو» بخوابند بهتر است نازکترین بالشت را برای خود انتخاب کنند تا از وارد آمدن فشار بر ناحیه تحتانی کمر در هنگام خواب تا حد امکان کاسته شود.
افرادی که بیشتر به پهلو میخوابند باید بالشت ضخیمی را انتخاب کنند که حاشیه عریضی دارد تا فضای بین شانه و گوش پُر شود.
همچنین قرار دادن یک بالشت مناسب بین زانوها مانند بالشتکهای مخصوص ارتوپدی میتواند به تسکین کشیدگی و کاهش فشار روی قسمت تحتانی کمر کمک کند.
توصیه میشود بالشتی را که برای خواب شبانه استفاده میکنید پس از ۱۸ ماه تعویض نمایید.
کایروپراکتیک تهران
جهت معاینه بالینی کامل، ویزیت و مشاوره در زمینه درمان کایروپراکتیک (دردهای ستون فقرات و مفاصل، فتق دیسک کمر و گردن، درد سیاتیک، گرفتگی های عضلانی و آسیب دیدگی های ورزشی) در تهران، با کلینیک دکتر ایمان اعتصامی متخصص کایروپراکتیک از امریکا تماس بگیرید.