سندرم آرنج تنیسبازان
درد آرنج یا «اپی کندیلیت خارجی» را درد «آرنج تنیس بازان» نامیدهاند چرا که در میان بازیکنان تنیس شایعتر است.
درد خارج آرنج همچنین در خانمهای خانهدار و افرادی که با دست کارهای سنگین انجام میدهند.
مثل کارگرانی که شغل آنها با «پروناسیون» و «سوپیناسیون» (چرخاندن ساعد به داخل یا خارج) مکرر همراه است (مثل استفاده ازپیچ گوشتی) شیوع دارد.
- گاهی شدت درد موجب ناتوانی در انجام حرکات (مثل باز کردن در یک نوشیدنی یا چرخاندن دستگیره در) میشود.
- مهمترین علامت بیماری، درد و حساسیت بالا به فشاری ناچیز و احساس سوزش در قسمت خارجی آرنج است.
- پارگی های میکروسکوپی که در اثر تکرار حرکات و فشار مکرر بر روی این عضلات به وجود می آید باعث تورم، سوزش و درد در ناحیه اتصال عضلات تاندون به اپی کندیل خارجی (lateral epicondyle) میشود.
- همچنین اپی کندیل خارجی نسبت به لمس حساس میشود که مشخصه این بیماری است. گاها باز کردن (extension) آرنج نیز دچار محدودیت میشود.
-در موارد بروز درد آرنج، پزشک کایروپراکتیک حساسیت مفاصل گردنی را نیز در بیمار معاینه میکند. چرا که وجود درد، احتمال دخالت عامل گردنی در درد آرنج را مطرح میکند. - مهره گردنی با استفاده از روشهای معمول گردنی باید با دقت معاینه شود. همچنین تصویر برداری مناسب ممکن است لازم باشد.
- در کلینیک کایروپراکتیک دکتر اعتصامی پس از معاینه کامل و انجام تستهای ارتوپدی و تصویر برداری در صورت نیاز؛ مراجعین تحت درمان قرار میگیرند.
- دکتر اعتصامی با بکار گیری روشهای نوین کایروپراکتیک (درمان بدون دارو و جراحی) همچون گراستون (graston)، تراگان (theragun) و مانیپولاسیون، به درمان بافتهای آسیب دیده آرنج، کاهش التهاب و درد و افزایش زاویه حرکت آرنج میپردازد.
کایروپراکتیک تهران
جهت معاینه بالینی کامل، ویزیت و مشاوره در زمینه درمان کایروپراکتیک (دردهای ستون فقرات و مفاصل، فتق دیسک کمر و گردن، درد سیاتیک، گرفتگی های عضلانی و آسیب دیدگی های ورزشی) در تهران، با کلینیک دکتر ایمان اعتصامی متخصص کایروپراکتیک از امریکا تماس بگیرید.